ریزجلبکهای غنی از پروتئین در حال حاضر به عنوان جایگزینی برای خوراک ماهی در فرآیند آبزیپروری مورد استفاده قرار میگیرند. اکنون محققان پا را فراتر گذاشتهاند و به دنبال استفاده از ارگانیسمهای گیاه مانند برای جایگزین کردن میگوهای مورد مصرف انسانها هستند.
به نقل از نیواطلس، اگرچه میگوها را میتوان پرورش داد، اما بیشتر آنها هنوز در طبیعت توسط تراول کشتیهای ماهیگیری که تورهای بزرگ را به آب میاندازند، صید میشوند. بنابراین، مانند سایر انواع ماهیگیریهای تجاری، امکان صید بیرویه و صید تصادفی گونههایی که مورد نیاز نیستند نیز وجود دارد.
دکتر لوکاس بوکر (Lukas Böcker) و دکتر سورین ادر (Severin Eder) در مؤسسه تحقیقاتی مؤسسه فناوری فدرال زوریخ که به دنبال جایگزینی سازگارتر با محیط زیست برای میگو هستند، به شناسایی جلبکهای کوچک پرداختند. ارگانیسمهای میکروسکوپی نه تنها میتوانند به طور پایدار در حوضچهها یا راکتورهای زیستی کشت شوند، بلکه منبع خوبی از پروتئینهای مختلف، چربیهای غیراشباع، ویتامینها و مواد معدنی هستند.