اخبار جدید علم و فناوری

در اینجا علم و فناوری رو مورد کنکاش قرار می دهیم

اخبار جدید علم و فناوری

در اینجا علم و فناوری رو مورد کنکاش قرار می دهیم

تاثیر داروی اچ‌آی‌وی در مقابله با از دست رفتن حافظه

بررسی های جدید نشان می‌دهد که یک داروی مخصوص مبارزه با ویروس اچ‌آی‌وی(HIV) با مسدود کردن ژنی که مسئول کاهش پیوند حافظه است، می‌تواند با از دست دادن حافظه در میانسالی مقابله کند.


 به نقل از آی‌ای، آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که به سمت یخچال بروید اما فراموش کنید که چرا به سراغ یخچال رفته‌اید؟ این یک اتفاق رایج همزمان با بالا رفتن سن و اصطلاحا کُند شدن حافظه است.


اکنون ممکن است یک درمان جدید برای از دست دادن حافظه میانسالی وجود داشته باشد که در اصل داروی HIV است. بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط دانشمندان دانشگاه "کالیفرنیا لس آنجلس"(UCLA) یک مکانیسم مولکولی کلیدی در پشت پیوند حافظه کشف کرده‌اند و راهی برای بازگرداندن این عملکرد مغز در موش‌های میانسال از طریق یک داروی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) یافته‌اند.


تقویت حافظه انسان در میانسالی


"آلچینو سیلوا" دانشمند برجسته نوروبیولوژی و روانپزشکی در دانشکده پزشکی "دیوید گفن" در UCLA توضیح داد: خاطرات ما بخش بزرگی از شخصیت ما هستند. آنها توانایی پیوند دادن تجربیات مرتبط، نحوه ایمن ماندن و عملکرد موفقیت آمیز در جهان را آموزش می‌دهند.


بررسی جدید امکان یافتن روشی جدید برای تقویت حافظه انسان در میانسالی و پیشگیری از زوال عقل را ارائه داده است. همه اینها به ژنی به نام "CCR۵" مربوط می‌شود.


تیم "سیلوا" در تحقیقات قبلی دریافته بود که بیان ژن "CCR۵" موجب کاهش قدرت یادآوری حافظه می‌شود و این در آزمایش‌ها با مکانیسم مرکزی توانایی موش‌ها در پیوند دادن خاطرات در دو گروه مختلف مشاهده شد.


محققان بیان ژن CCR۵ را در مغز موش‌های میانسال تقویت کردند تا این اثر را ببینند و دریافتند که در واقع در ارتباطِ حافظه اختلال ایجاد می‌کند. هنگامی که مقدار زیادی CCR۵ وجود داشته باشد، موش‌ها ارتباط بین دو قفس را فراموش کردند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد